East Office on vuonna 2008 perustettu suomalaisten suuryhtiöiden yhteenliittymä, joka tukee ja edistää yhtiöidensä toimintaa Ukrainassa, Keski-Aasiassa ja Etelä-Kaukasuksella. Vahvistamme yritystemme liiketoimintoja markkina-alueillamme kartoittamalla niiden riskejä ja mahdollisuuksia, tarjoamalla kontakteja ja verkostoja sekä tuottamalla tuoreinta tietoa ja parasta analyysia markkina-alueemme taloudellisesta ja poliittisesta kehityksestä.

Etsimme nyt joukkoomme vakituista toimistopäällikköä viimeistään 01.05.2024 alkaen vastaamaan yhtiömme hallinnollisista tehtävistä. Toimistopäällikön rooliin kuuluu laajasti erilaisia tehtäviä aina taloushallinnon päivittäisistä asioista sopimus- ja kokousjärjestelyihin sekä henkilöstöhallinnan tehtäviin. Olet vastuussa aikatauluista, koordinoit sisäisiä ja ulkoisia tilaisuuksia ja vastaat mm. matkajärjestelyistä. Lisäksi osallistut asioiden valmisteluun työstämällä erilaisia materiaaleja ja dokumentteja. Tehtävässä toimit tiivistii muun tiimin kanssa ja varmistat yhtiön arjen sujuvuuden.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Vähintään 3–5 vuoden kokemus vastaavista tehtävistä TAI vahva koulutuksen kautta kertynyt osaaminen (esimerkiksi johdon assistenttityö), jo hieman kokemusta vastaavista tehtävistä sekä halu kehittyä alan ammattilaiseksi
  • Vahvat tietotekniset taidot
  • Täsmällisyyttä, organisointikykyä sekä vahvaa itseohjautuvuutta.
  • Erinomaiset kommunikointi- ja tiimityöskentelytaidot sekä suomeksi että englanniksi – kansainvälisen tiimimme työkieli on englanti.
  • Valmiutta suoriutua ja suorittaa erityyppisiä ja -tasoisista tehtäviä.
  • Vahvaa paineensietokykyä sekä kykyä sopeutua ja toimia nopeasti muuttuvissa tilanteissa.
  • East Officen markkina-alueiden tuntemus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä.

East Office tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä ja monipuolisessa ympäristössä Suomen suurimpien yritysten kanssa. Pienessä mutta kovatasoisessa tiimissämme jokaisella jäsenellä on oma, tärkeä rooli, ja pääset vaikuttamaan suoraan yrityksemme toimintaan ja kehitykseen. Tarjoamme sinulle sopivassa suhteessa vastuuta ja vapautta, jotta voit kehittyä ja toteuttaa itseäsi työssäsi parhaalla mahdollisella tavalla. Voit valita työskentelytapasi vapaasti, olipa se sitten toimistollamme Helsingin Etelärannassa tai joustavasti etänä. Henkilöstömme nauttii myös erinomaisista työsuhde-eduista.

Mikäli kiinnostuit, lähetä ystävällisesti hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen 14.03.2024 mennessä osoitteeseen sanna.hentunen@eastoffice.fi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti.

Lisätietoja tehtävästä: Toimistopäällikkö Silja Salo silja.salo@eastoffice.fi / 050 420 3844