East Office on vuonna 2008 perustettu yhtiö, joka edustaa 29 johtavaa Venäjällä toimivaa suomalaista suuryritystä. Vahvistamme ja edistämme yritystemme Venäjä-suhteita ja liiketoimintaa kartoittamalla Venäjän riskejä ja mahdollisuuksia, tarjoamalla kontakteja ja verkostoja sekä tuottamalla tuoreinta tietoa ja parasta analyysia Venäjän taloudellisesta ja poliittisesta kehityksestä.

Etsimme nyt joukkoomme vakituista toimistopäällikköä 01.05.2022 alkaen Helsingin toimistollemme vastaamaan yhtiömme hallinnollisista tehtävistä. Työnkuva sisältää laajasti erilaisia tehtäviä aina taloushallinnon päivittäisistä asioista sopimus- ja kokousjärjestelyihin sekä henkilöstöhallinnan tehtäviin. Toimistopäällikkönä toimit suoraan toimitusjohtajan tukena ja varmistat yhtiön arjen sujuvuuden.

Odotamme hakijalta:

  • Vähintään 5 vuoden kokemusta vastaavista hallinnollisista tehtävistä
  • Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa sekä vähintään hyvää venäjän kielen taitoa
  • Täsmällisyyttä, organisointikykyä sekä vahvaa itseohjautuvuutta
  • Erinomaisia kommunikointi- ja tiimityöskentelytaitoja
  • Valmiutta suoriutua ja suorittaa erityyppisiä ja -tasoisista tehtäviä.
  • Vahvaa paineensietokykyä sekä kykyä sopeutua ja toimia nopeasti muuttuvissa tilanteissa.

Tarjoamme sinulle sopivassa suhteessa vastuuta ja vapautta sekä varmasti mielenkiintoisia tehtäviä. Työnkuva on laaja ja jokainen työpäivä East Officella on erilainen. Tulet olemaan osa pientä, mutta erittäin kovatasoista tiimiä, jossa jokaisella jäsenellä on oma, tärkeä rooli.

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään kansainvälisessä ympäristössä ja Suomen suurimpien Venäjällä toimivien yritysten parissa, lähetä ystävällisesti hakemus ja ansioluettelo 15.01.2022 mennessä osoitteeseen lauri.veijalainen@eastoffice.fi


Lisätietoja hakuprosessista: Toimitusjohtaja Lauri Veijalainen lauri.veijalainen@eastoffice.fi/046 876 1648

Lisätietoja tehtävästä: Toimistopäällikkö Silja Salo silja.salo@eastoffice.fi/050 420 3844