Oletko oma-aloitteinen ja idearikas viestijä, joka taitaa etenkin sosiaalisen median kiemurat? Etsitkö kiinnostavia tehtäviä ja kansainvälistä työympäristöä, jossa kehittyä viestinnän rautaiseksi ammattilaiseksi? Haluatko päästä työskentelemään suomalaisten suuryritysten kanssa Suomen Venäjän-kaupan näköalapaikalle?

East Office etsii nyt tiiminsä vahvistukseksi puolipäiväistä viestintäassistenttia. Viestintäassistenttina avustat viestintäkoordinaattoria etenkin ulkoisen viestinnän tehtävissä ja vastaat sosiaalisen median kanavien sisältöjen tuottamisesta ja suunnittelusta.

Arvostamme viestintään liittyvää aiempaa työkokemusta sekä yleistä Venäjä-osaamista. Oleellisempaa on kuitenkin se, että ymmärrät sosiaalisen median merkityksen ja mahdollisuudet yritysviestinnälle ja osaat hyödyntää somealustoja monipuolisesti tiedonvälityksestä brändi-ilmeen vahvistamiseen. Viestintäassistenttina pääset osaksi pientä tiimiä, mutta tehtävä vaatii kykyä työskennellä itsenäisesti. Työnkuva on uusi ja sen tarkempi sisältö ja vastuualueet voidaan määritellä hakijan osaamisen ja kiinnostusten mukaan. Tehtävä sopii erinomaisesti esimerkiksi viestinnän-, yhteiskuntatieteiden-, tai kauppatieteiden maisterivaiheen opiskelijalle opintojen oheen.

Tehtävään valitulta vaaditaan vankan someosaamisen ja hyvien kirjoitustaitojen lisäksi suomen ja englannin kielen erinomaista hallitsemista. Tehtävien menestyksekäs hoitaminen vaatii lisäksi kykyä seurata venäjänkielistä uutisointia ja mediaa, eli valitulta odotetaan vähintään tyydyttävää venäjän kielen taitoa.

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Venäjän ja/tai muiden IVY-maiden tuntemus sekä kiinnostus aluetta kohtaan
  • Microsoft Officen ja muiden vastaavien ohjelmien sujuva hallinta
  • Kokemus valokuvaamisesta ja videoiden teosta.

East Officen toimisto sijaitsee Eteläranta 10:ssä Helsingin ydinkeskustassa. Suurin osa töistä tehdään kuitenkin etänä, eli tehtävään valitun ei tarvitse asua pääkaupunkiseudulla. Toimenkuva on puolipäiväinen ja työajoista sovitaan joustavasti valitun henkilön kanssa erikseen. Työn toivotaan alkavan huhtikuun aikana tai viimeistään 3.5.2021. Sopimus tehdään määräaikaiseksi 30.4.2022 saakka.

Lisätietoja tehtävästä ja työnkuvasta voi tiedustella East Officen viestintäkoordinaattorilta Sanna Hentuselta sähköpostitse (sanna.hentunen@eastoffice.fi)  

Hae tehtävää lähettämällä lyhyt hakukirje ja ansioluettelosi viimeistään 28.2. mennessä osoitteeseen silja.salo@eastoffice.fi.  Haastattelut ja valinta pyritään tekemään maaliskuun aikana.

Johtavat Venäjällä toimivat suomalaisyritykset perustivat East Officen vuonna 2008. Tänään edustamme 30 Venäjällä toimivaa suomalaista suuryritystä, jotka ovat investoineet Venäjän markkinoihin yhteensä yli 8 miljardia euroa